7-9 m/s Molėtų aerodrome

Šeštadienį turėjome tikrai gerą laiką Molėtų aerodrome. 7 m/s SE vėjukas - kaip tik halfvindas - ir skrendi tiesiai 500 metrų. Tuomet drift'as ant žolės, šiek tiek pasikratymo iki asfalto - ir vėl pilnu gazu iki kol baigsis kietas pagrindas. Aišku, smagiausia ir įspūdingiausia buvo naktinė sesija, kai visiškai sutemo ir vėjas pastiprėjo iki kokių 9 m/s. Aštrūs pojūčiai kai eini ant dviejų ratų ir pamatai, kad tuoj tuoj baigsis asfaltas ir būtina suktis.. Dar su Antanu nusprendėme, kad ir hakabortinės šviesos nepatrukdytų, nes nejauku suktis tiksliai nematant kas už tavo nugaros pareina.
Info apie spot'ą: aerodromo administracija - šaunūs vyrukai, bet kitąkart patariame buriuoti ne šeštadienį, nes vis atsirasdavo lėktuvų kurie kyla/leidžiasi, o aviacijai trukdyti juk negalima:). Tačiau darbo dienomis, tai sakė, kad jokių problemų - skrydžių praktiškai visai nėra.
p.s. grįžtant atgal į Vilnių būtina užsukti į pakelės kavinę "Vėjas" ir užsisakyti bulvinių blynų! Porcijos dydis, kaina ir skonis tiesiog maloniai pribloškė!!!

Komentarai

Populiarūs įrašai