Praeitą savaitgalį Bitės kolektyvui VšĮ "Irklakojis" surengė komandos formavimo seminarą (team building) su Blokart vėjaračiais, kurio vinimi tapo Bitės Blokart vėjaračių čempionatas. Veiksmas vyko Nidos aerodrome, pūtė E 7-9 m/s vėjas. Dalyviai dirbo komandinį darbą surinkinėdami vėjaračius pagal surinkimo instrukcijas ir buriuotojiškų terminų žodynėlius. Darbas sekėsi nelengvai, tačiau turiningai ir linksmai. Kai visi 7 vėjaračiai buvo surinkti, komandų nariai mokėsi buriuoti (nei vienas iki tol nebuvo buriavęs) ir po to treniravosi trasoje. Visoms komandoms pramokus buriuoti, buvo duotas Bitės Blokart vėjaračių čempionato startas. Komandos, sudarytos iš 4 dalyvių, buriavo estafetės principu ir įveikė 12 ratų, bei atliko 4 techninius sustojimus su vairininko pasikeitimu.
Seminaras, dalyvių žodžiais, pavyko, nes buvo patirtos išskirtinės pramogos, panaudoti komandinio darbo, kūrybiškumo lavinimo metodai taip, kad komandos formavimas buvo savaiminis, o aktyvaus poilsio renginių organizavimas užtikrino, kad palaipsniui buvo naikinamos personalo darbo problemos, skatinamas bendravimas tarpusavyje ir pasitikėjimas vieni kitais.

Kuršių Nerija, Nida, smėlis, kopos, jūra, vėjas ir marios visiems suteikė stiprias emocijas, tačiau labiausiai dalyviai džiaugėsi tuo, kad kiekvienas dabar gali pasakyti – „aš moku buriuoti!“ Nuostabūs įspūdžiai ir kokybiškas poilsis Nidoje paliko puikius prisminimus, kuriuos galite paskaityti čia: http://www.irklakojis.lt/lt/apie_mus/klientai-apie-mus

Komentarai

Populiarūs įrašai